pátek 28. ledna 2011

Vzpomínka na Budapešť: IF Kávézó

  • Domácí limonáda s ovocem a se zázvorem
  • Kozí camembert v popelu s borůvkovou omáčkou a ořechy v polníčku
  • víno: Sikhedyi Blue Franc from Don Simon cellar, Eger region  


  • Srnčí (nejspíš) pörkölt (jakože guláš :) s borůvkami (které tam nebyly vůbec cítit, jen sem tam bylo možné najít bobulku) a knedlíky (řekla bych, že něco jako karlovarské, zkrátka hodně housky).
  • Víno: VIKARIUS from Vesztergombi Jozsef cellar, Szekszard region

  • Dezert: Švestkový dort s ořechovým marcipánem
  • Víno: Szentgyorgyhegyi semi sweet Pinot Gris from Horvath cellar

  • Živá večerní hudba

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky, že čtete můj blog! :)