- Domácí limonáda s ovocem a se zázvorem
- Kozí camembert v popelu s borůvkovou omáčkou a ořechy v polníčku
- víno: Sikhedyi Blue Franc from Don Simon cellar, Eger region
- Srnčí (nejspíš) pörkölt (jakože guláš :) s borůvkami (které tam nebyly vůbec cítit, jen sem tam bylo možné najít bobulku) a knedlíky (řekla bych, že něco jako karlovarské, zkrátka hodně housky).
- Víno: VIKARIUS from Vesztergombi Jozsef cellar, Szekszard region
- Dezert: Švestkový dort s ořechovým marcipánem
- Víno: Szentgyorgyhegyi semi sweet Pinot Gris from Horvath cellar
- Živá večerní hudba
Recenze nakonec: http://www.scuk.cz/d/if-kavezo/#recenze-1761
Žádné komentáře:
Okomentovat
Díky, že čtete můj blog! :)